6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hakemlere davul tokmağı!

(ÖZEL HABER) HAKEMLERİN ÜZERİNE DAVUL TOKMAĞI VE PET ŞİŞE ATTILAR

Konya'nın Beyşehir ilçesinde oynanan amatör maçtan sonra tribünlerden hakemlerin üzerine aralarında davul tokmağı ve pet şişelerinin de olduğu yabancı madde yağdı.

Konya 1. Amatör Küme Süper Grup'ta Beyşehir Belediyespor ile Medaş Tek Meramspor karşılaşması, konuk takımın 4-1'lik galibiyeti ile sona erdi. Devre arasında protokol tribünlerinde iki takım yöneticileri arasında yaşanan tartışma, ilerleyen dakikalarda saha içerisine de yansıdı. Kartların havada uçuştuğu müsabakada 1-0 öne geçmesine rağmen bu avantajını iyi kullanamayan ve rakibine kendi sahasında 4-1 mağlup olan ev sahibi takımdan 2 oyuncu, orta hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

Sahada peş peşe gelen goller, ofsayt gerekçesiyle yapılan itirazlar ve kırmızı kartların ardından tansiyon iyice yükseldi. Beyşehir Belediyesporlu yönetici Memiş Kunt'un yedek kulübesinden saha dışına çıkarılması gerilimi daha da artırırken, müsabakadan sonra hakem üçlüsünün yönetimine tribünler tepki gösterdi. Müsabakanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından hakem üçlüsü bir süre sahada bekledikten sonra polis korumasında soyunma odasına doğru yöneldi. Maçın iyi idare edilmediği gerekçesiyle tepki

gösteren seyirciler, tribüne yaklaşan hakemlere yabancı madde atmaya başladı. Atılan yabancı maddeler arasında bir davul tokmağı da dikkat çekerken, tokmak güvenlik kuvvetlerine isabet etti. Pet şişe yağmurundan başlarını öne eğerek ve koşarak kurtulmaya çalışan hakemler, güçlükle soyunma odasına girdi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahaya davul tokmağı ve yabancı madde atanları tespit edip işlem yapmak üzere maç sonrası kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bu arada maçın son dakikalarında sakatlanan konuk takım oyuncusu Harun ambulansla hastaneye kaldırıldı.

(ÖZEL HABER) HAKEMLERİN ÜZERİNE DAVUL TOKMAĞI VE PET ŞİŞE ATTILAR
(ÖZEL HABER) HAKEMLERİN ÜZERİNE DAVUL TOKMAĞI VE PET ŞİŞE ATTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 17:42:02
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 18:52:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?