6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hançerli'den muhtarlara ziyaret

Konya’nın merkez Karatay İlçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemikbaş’ı ziyaret etti.

Teşkilat mensupları ile birlikte ziyaret ettiği Muhatlar Derneği’nde konuşan Mehmet Hançerli, Karatay'ın yeniden yapılanmasında muhtarların payının oldukça fazla olduğunu söyledi. Her hafta belediye binasında muhtarlarla yaptıkları toplantılarda mahallelerle ilgili sorunları paylaştıklarını ve kendilerine her konuda yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Hançerli, muhtarlar ile diyaloglarını sürdürerek onlarla oluşturulan gönül bağını kuvvetlendirmek istediklerini kaydetti.

Karatay'da 108 olan mahalle sayısını 55'e düşürdüklerini anlatan Başkan Hançerli, yapılan bu çalışmayla mahallelerdeki nüfus oranını ve hizmet alanını dengelediklerini bildirdi. Bölgelerinde yaşanan sorunların belediyeye aktarılması ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında büyük gayret gösteren muhtarların her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Hançerli, Karatay ilçesinin yeni yapılanmasında gerekli olan hassasiyeti göstererek destek veren muhtarlara teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Abdullah Kemikbaş ise, Karatay Belediyesi’nin ilçeyi yeniden inşa eden hızlı çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Hançerli’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Hançerli ve beraberindekiler Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı’nı da ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 16:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?