7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Hanımlar Lokali'nde sertifika heyecanı

Konya Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali üyeleri, bir yıldır katıldıkları kursların sertifikalarını alarak, yaptıkları ürünlerini sergilemeye başladılar.

Sertifika töreni ve sergi açılışı için Hanımlar Lokali'nde düzenlenen törene AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Fatma Armutçuoğlu ile üyeler katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hanımlar Lokali'nin her türlü sosyal imkanı ve meslek edindirme kursları ile Türkiye'ye örnek kuruluşlardan biri olduğunu belirtti. Başkan Akyürek, Hanımlar Lokali'nin 20 ayrı branşta verdiği kurslar, spor yapma imkanı ve sosyal ortamıyla Konya'nın sosyo-kültürel seviyesine katkı yaptığını kaydetti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın (KOMEK) da alanında Türkiye'deki en başarılı çalışmayı yürüttüğünü vurgulayan Başkan Akyürek, “KOMEK'ten 106 branşta binlerce hemşerimiz istifade ediyor. Bugüne kadar mezun olanların sayısı 40 bini aştı” diye konuştu. AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise, Hanımlar Lokali'nin sadece hobi olarak değil, aile bütçesine katkı sağlayacak kursları ve sosyal imkanları ile dikkat çektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali üyelerine katıldıkları kurslardan almaya hak kazandıkları sertifikaları verildi ve 17 Aralık'a kadar açık kalacak olan sergilerinin açılışı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 13:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?