6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

HAS Parti'den kongreye çağrı

HAS PARTİ'DEN GENEL KONGREYE ÇAĞRI

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kuşdemir, 28 Kasım'da yapılacak olağan kongreye tüm Konyalıları davet etti.

Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Kuşdemir, HAS Parti'nin Konya İl Teşkilatı'nı kurma görevinin Veli Tolu'ya verildiğini ve Tolu'nun titiz bir çalışmayla Konya'da teşkilatlanma çalışmalarına başladığını belirtti.

Başta il teşkilatı olmak üzere 3 merkez ilçede teşkilatlanmaların tamamlanma noktasına geldiğini dile getiren Kuşdemir, "Taşra ilçelerdeki çalışmalarımız halen devam ediyor. 20'ye yakın ilçemiz yakın ilçemiz kuruluşlarını tamamlayarak çalışmalarına başlamıştır. 31 ilçe, 169 belde, 584 köy ve 785 yerleşim biriminde HAS Parti teşkilatlanacak ve halkın sesi olacaktır" dedi.

HAS Parti'nin daha önce diğer partilerde çalışmış insanlarla bir sinerji oluşturduğunu da dile getiren Kuşdemir, "28 Kasım'da Ankara'da büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Biz inanıyoruz ki bu kongre bütün Türkiye'ye güneş gibi doğacaktır. 28 Kasım Pazar günü Konyalı kardeşlerimizi de Ankara'ya büyük kongremize davet ediyoruz. Gitmek isteyenler için il binası önünden araç kaldırılacaktır. Fikri, görüşü ne olursa olsun herkesi kongremize davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 15:47:01
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 16:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?