6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Haşere ve sineğe karşı savaş!

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi, haşere ve sineklerle mücadele kapsamında ilkbahar mevsimiyle birlikte başladığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında sinek, sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Karatay Belediyesi, sıcaklıkların etkisini göstermeye başladığı bu günlerde, ilçe genelinde ULV sistemi ile başlattığı sisleme ve ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İsmail Bala, ilkbahar mevsimiyle birlikte başladıkları ilaçlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edildiğini ifade etti. Amaçlarının ilçe sakinlerine haşere ve sineklerden uzak bir yaz geçirtmek olduğunu kaydeden İsmail Bala, çalışmaların yaz ayları boyunca da titiz bir şekilde süreceğini belirtti.

Bala, temizlik işlerine bağlı ekiplerin modern cihazlarla yürüttüğü çalışmalarını 2 ayrı ilaçlama ekibiyle sabah ve akşam saatlerinde sürdürmekte olduğunu vurgulayarak, ilaçlama çalışmalarının düzenli ve plan dahilinde Karatay'da girilmedik sokak, cadde ve park bırakmadan çalışmalarını sürdürmekte olduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 13:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?