6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hastanelik ettiler

ALKOLLÜ SAHSI HASTANELIK ETTILER

Konya'da arkadasinin otomobilinden indikten sonra taksiye binmek isteyen alkollü sahis, sözlü tacizde bulundugu ticari bir taksideki 3 kisi tarafindan darp edilerek hastanelik oldu.

Olay, dün aksam saat 17.30'da merkez Selçuklu ilçesi Nalçaci Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, arkadasinin kullandigi otomobilinden inerek bir taksiye binmek isteyen Mehmet Ç. (45), içinde 3 kisinin bulundugu ticari taksinin durmamasi sonucu sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine taksiden inen sahislar, kaldirimda bekleyen Mehmet Ç.'yi darp etti. Alkollü sahsin kafasini kaldirima vuran sahislar, daha sonra taksiye binerek kaçti. Basina aldigi darbe sonucu bayginlik geçiren sahsi gören

vatandaslar, ambulansa ve polise haber verdi. Olay yerine gelen saglik görevlileri tarafindan ilk müdahalesi yapilan Mehmet Ç., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Görgü sahitlerin ifadesinden yola çikan polis, kaçan taksinin plakasini tespit etti. Polis, toplanan bilgiler dogrultusunda kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

ALKOLLÜ SAHSI HASTANELIK ETTILER
IHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 10:05:00
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 10:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?