6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hastaneyi birbirine kattı!

Konya'da düşük tehlikesi üzerine hastaneye kaldırılan dini nikahlı hamile eşinin düşük yaptığını zanneden alkollü şahıs, elindeki bıçakla hastaneyi birbirine kattı.

Polis tarafından sakinleştirilerek bıçağı elinden alınan şahsa, çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı 69 TL para ceza kesildi.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5,5 aylık hamile olan Özlem Ş. (25), kanamasının başlaması üzerine dini nikahlı eşi Gökhan K. ve bir yakınıyla birlikte çağırdıkları ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gökhan K. acil servise alınan ve düşük tehlikesi geçirdiği söylenen eşinin düşük yaptığını sanınca ortalık bir anda karıştı. Belindeki ekmek bıçağını çekerek hastanenin güvenlik görevlisine saldırmak isteyen Gökhan K, daha sonra dışarıya çıkarak bağırmaya başladı. Bunun üzerine hastane güvenliği polisi arayarak yardım istedi. Hastaneye sevk edilen çok sayıda polis, elindeki bıçakla tehditler savuran alkollü şahsı konuşarak ikna etmeye çalıştı. Zaman zaman elindeki bıçakla kollarını keserek kendisine zarar veren Gökhan K., kendisine müdahale etmek isteyen polislere de tehditler savurdu.

Muayene için girdiği hastaneden çıkan Özlem Ş. de, eşini sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Yaşanan arbede sırasında Gökhan K. ve eşi Özlem Ş'nin eli kesilerek yaralandı. Uzun süre polislere direnen alkollü şahıs, daha sonra ikna olarak elindeki bıçağı teslim etti. Polislere bıçağını verdikten sonra ağlamaya başlayan alkollü şahsı, yanında bulunan eşi Özlem Ş. sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Alkollü şahıs hakkında bir şikayetçi bulunmadığı için gözaltına alınmazken, çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı Kabahatler Kanunu uyarınca 69 TL para cezasına çarptırıldı. Daha sonra hastaneye gelen yakınlarının da araya girmesiyle sakinleşen Gökhan K., eşinin muayene olmasını bekledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 14:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?