3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Hastaneyi birbirine kattılar

Konya'da, bazı işyeri ve belediyeye ait panoların camlarını kırdıktan sonra yakalanan ve sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kendilerini görüntüleyen polis kamerasına tepki gösteren 4 şahıs, güçlükle kontrol altına alındı. 

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Alaaddin Bulvarı Fuar otobüs duraklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 kişilik bir grubun bazı işyeri ve belediyeye ait reklam panolarının camlarını kırıp kaçtığı ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede bölgede çalışma başlattı. Kovalamacanın ardından 4 şahıs asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürülen Mehmet Ş. (16), Semih Y. (17), Harun U. (16), Halit L. (17), kendilerini görüntüleyen polise müdahale etmek istedi. Bunun üzerine hastaneyi birbirine katan şahıslar, polisler tarafından kelepçelenerek güçlükle kontrol altına alındı. Şahıslar daha sonra görüntü alan gazetecilere tepki göstererek, küfürler etmeye başladı. 

Sağlık kontrolünün tamamlanmasının ardından hastane çıkışında gazetecilere saldırmak isteyen şahıslar, polisler tarafından engellendi. 4 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2006 Cumartesi 11:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?