30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Hayallerine kavuşamadılar

BEKAR EVİ KURMAK İÇİN HIRSIZLIK YAPTILAR

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir marketten meyve suyu, bir iş yerinden de 3 adet çek yat çalan 5 şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin çek yatları bekar evi kurmak için çaldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir ilçesi Hacıseyitali Mahallesi'nde bulunan bir marketten yüklü miktarda meyve suyu, Sofuhane Mahallesi 1502 sokakta bulunan bir mobilya tamircisinden 3 adet çek yat çalındı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri markete N.B. (20), M.Y. (19) ve A.T.'nin (18) girdiğini tespit etti. Şüphelilerin kaldığı evin Seyitharun Mahallesi 1610 Sokakta bulunan bekar evi olduğunu öğrenen polis baskın yaptı. Yapılan baskında, 3 adet çek

yat ile marketten çalınan meyve suları çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, çek yatları çalarken yanlarında M.D. (18) ile M.Y. (20) olduğunu da itiraf edince iki şüpheli daha gözaltına alındı.

Bekar evi kurmak için hırsızlık yaptıkları itiraf eden şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. 5 şüpheliden M.D. ve M.Y. (19), serbest bırakılırken, N.B., M.Y. (20) ve A.T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BEKAR EVİ KURMAK İÇİN HIRSIZLIK YAPTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 15:57:00
Güncelleme :30 Nisan 2011 Cumartesi 16:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?