30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Hayat kadını dehşet saçtı

HAYAT KADINI, MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Konya'da bir hayat kadını, kendisiyle ikinci defa birlikte olmak isteyen şahsın boğazını keserek öldürdü.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Büyük İhsaniye Mahallesi Şinasi Sokak'taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, evli Muammer A. (26), iki arkadaşıyla birlikte hayat kadınlığı yapan Gülfer E.'nin (30) evine gitti.

 50 TL'ye anlaştığı hayat kadını Gülfer E. ile birlikte olan Muammer A. ikinci defa birlikte olmak istedi. Bunun üzerine çıkan tartışma sonrası Gülfer E. eline geçirdiği meyve bıçağıyla Muammer A.'nın boğazını kesti. Muammer A.'nın yaralandığı gören Gülfer E. arkadaşlarına, "Ambulans çağırın" diyerek seslendi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Muammer A. hayatını kaybetti.

POLİSE TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan Gülfer E. polis tarafından aranmaya başladı. Gülfer E. bir süre sonra pişmanlık duyarak polis merkezine teslim oldu. Gözaltına alınan Gülfer E, yaraladığı şahsın öldüğünü duyunca şok geçirdi. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda ifadesi alınan ve işlediği suçu kabul eden Gülfer E, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

HAYAT KADINI, MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ
HAYAT KADINI, MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ
HAYAT KADINI, MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ
HAYAT KADINI, MÜŞTERİSİNİ ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 12:22:01
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 13:30:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?