4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Hayat kadını şiddeti

Evine aldığı erkeklerle para karşılığı birlikte olduğu iddia edilen bir kadın, para konusunda anlaşamadığı şahısların evi terk etmemesi üzerine birini bacağından, diğerini kolundan bıçakla yaraladı.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kılıçarslan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evlerine aldıkları erkeklerle para karşılığı birlikte olan A.Y. (29) ile R.T. (20) adlı kadınlar, M.B. (40) ve arkadaşı H.Ö. ile para konusunda pazarlığa başladı. M.B. ile H.Ö'nün önerdiği parayı beğenmeyen A.Y., istediği miktarın verilmemesi halinde evi terk etmelerini söyledi. Para konusunda anlaşamadığı şahısların alkolün de etkisiyle evi terk etmemeleri üzerine A.Y., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla şahıslardan M.B.'yi bacağından H.Ö.'yü de kolundan yaraladı. A.Y., beraber yaşadığı erkek arkadaşı olan T.K. (37) ve R.T. ile birlikte şahısları oturdukları sitenin bahçesine bıraktıktan sonra polisi arayarak sitenin bahçesinde yaralı iki şahsın olduğunu söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri şahıslardan M.B.'nin aşırı kan kaybetmesi üzerine ambulansa haber verdi. Çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan iki şahıs tedavi altına alındı. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından acil servis koridoruna çıkarak yere oturan M.B. alkolün de etkisiyle uzun süre yerden kalkamadı. Hastane personeli ve polis tarafından yerden kaldırılan şahıs, polis aracı gelene kadar bir sandalyeye oturtuldu. Bu sırada hastanede çekim yapan bir muhabiri tehdit ederek üzerine doğru yürüyen H.Ö. de polisler tarafından engellenerek hastane içerisine alındı. Polis aracının gelmesiyle yaralı şahıslar ifadeleri alınmak üzerine polis merkezine götürüldü.

Olayın hemen ardından olaya karışan A.Y., R.T. ve T.K., cinayet masası ekipleri tarafından yakalanarak Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgularının tamamlanması için polis merkezine götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2006 Cuma 11:06:06
Güncelleme :24 Şubat 2006 Cuma 11:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?