4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Hayat kadınının boğazını kestiler

Konya'da bir hayat kadınının, para karşılığı birlikte olduğu kişiler tarafından, cep telefonu ve parası gasp edildikten sonra boğazı kesilerek öldürüldüğü öne sürüldü. 

Merkez Selçuklu ilçesi Saray köyü civarında, para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu öne sürülen Hülya K. (36), bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Jandarma ve polis ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı. Emniyette fuhuştan kaydı bulunan Hülya K'nin, en son merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi'nde 3 kişinin içinde bulunduğu beyaz bir otomobile bindiği tespit edildi.

Yapılan araştırmanın ardından polis, eşkale uyan T.S. (22), M.E. (26), S.D'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin, para karşılığı birlikte oldukları Hülya K'nin boğazını keserek öldürdüklerini, cep telefonu ve 40 YTL parasını gasp ettiklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Hülya K'nin öldürülmeden önce kendilerine bir çocuğunun olduğunu söyleyerek yalvardığını belirten şüpheliler, Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Daha sonra T.S, M.E. ve S.D, jandarma ekiplerine teslim edildi.




AA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 11:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nazan göçben IP: 88.242.95.xxx Tarih : 18.03.2007 11:29:10
insanlık nereye gidioyo anlamıyorum ...herkezin içinde bi katil mi belirmeye baslıyo nasıl bi yaratıgız ki ne durumda olursak olalım bir cana kıyıyoruz...can almak artık bi hobimi olmaya basladı...yada kan kokusumu agır basıyo insanlıgımızda...