6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hayata yeniden tutundu

Isparta'da elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve helikopter ambulansla Konya'ya getirilen 33 yaşındaki Hüseyin Gök, iki haftalık yaşam mücadelesini kazandı. Vücudunun yüzde 60'ında yanık oluşan Gök'e deri nakli yapılması planlanıyor.

Yaklaşık 2 hafta önce Isparta'da reklam tabelası takarken yüksek gerilim hattına takılan 33 yaşındaki 1 çocuk babası Hüseyin Gök ağır yaralanmıştı. Isparta'da yanık tedavi merkezi olmaması nedeniyle 112 helikopter ambulans ile Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'ne getirilen Gök, tedavi altına alındı.

İki haftadır tedavi altında tutulan Gök, hayatta kalma mücadelesini doktorların desteğiyle kazandı. Doktorlara teşekkür eden Gök, "Tabela takıyordum bir anda yere yığılmışım. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Burada doktorlar benim için elinden geleni yaptı. Şimdi her geçen gün düzeliyorum" dedi.

Hastanın durumunun iyi olduğunu belirten Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Emin Türk, "Olay yaşandığında bulunduğu yerdeki hastane yanık tedavi olmadan yapabileceği her şeyi yapmış. Daha sonra hasta helikopterle bize geldi. Biz burada her türlü tedaviyi yaptık, şimdi durumu biraz daha iyi. Yaklaşık 20 gün, 1 ay içerisinde daha da iyi duruma gelecek. Üçüncü derecede yanıklar oluştuğu için vücudun belirli bölümlerine deri nakli de yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 16:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?