6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hayırsever iş adamından laboratuar

Konya Numune Hastanesi bünyesinde hayırsever iş adamı Ramazan Özer tarafından yaptırılan yeni merkez laboratuvarı törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene Konya Valisi Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Rıza Sarıbabıçcı, hastane personeli ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Konya Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Rıza Sarıbabıçcı, 600 yatak kapasiteli Konya Numune Hastanesi'nin günde 5-7 bin hastaya poliklinik hizmeti verdiğini belirterek, "Her gün 150 hastanın ise yatış ve taburcu işlemlerini yapıyoruz. Giderek hasta sayısı artan hastanemizde sağlık hizmetlerinin daha iyi, kaliteli ve hızlı yürütülebilmesi için bir laboratuvara ihtiyacımız vardı. Bugün açılışını yapacağımız bu yeni laboratuvar binasını hayırsever iş adamımız Ramazan Özer tarafından annesi Hacer Özer adına yaptırmış ve bize teslim etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından yeni laboratuvar binası protokol üyelerinin kurdele kesimiyle hizmete açıldı. Bir süre laboratuvarı gezen davetliler, yetkililerden bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?