4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Hazırlık maçı kıran kırana

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi evinde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Yeşil-beyazlılar, milli maç nedeniyle lige verilen arada Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları hazırlık maçının Kayseri ekibinin talebi üzerine iptal edilmesi nedeniyle kendi arasında bir maç yaptı. 

Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde oynanan maç kıran kırana geçti. Beyaz takım ve yeşil takım olarak ikiye ayrılan yeşil-beyazlıların maçını Konyaspor 2. Başkanı Arif Çelik, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Bezirci ve Basın Sözcüsü Memduh Oğuz izledi. Beyaz takımın kadrosu Oğuzhan, Yasin, Erkan Sekman, Tayfun, Da Silva, Gökhan Çakır, Okan Koç, Erman Özgür, Erman Ergin, Eren Şen ve Volkan Çekiç'den oluşurken; yeşil takım Eray, Erkan Atılgan, Fırat, Batista, Ozan Özkan, Sedat, Mustafa Er, Uğur, Yordanov, Ufuk ve Eder Ceccon şeklinde oluştu. 

Maça hızlı başlayan beyaz takım, maçın başlarında Erman Ergin, Eren Şen ve Tayfun Türkmen'in golleriyle 3-0 öne geçti. Yeşil takımın ilk yarının sonunda kazandığı penaltıyı Yordanov gole çevirince maçın ilk devresi beyaz takımın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise yeşil takım oldu. Ozan'ın sağ kanattan kullandığı kornere iyi yükselen Fırat durumu 3-2'ye getirdi. Beyaz takım bu golün üzerinden fazla geçmeden Volkan ile durumu 4-2 yaptı. Maçta, Ufuk Ateş'in kendi çabalarıyla attığı golden başka sayı olmayınca beyaz takım sahadan 4-3 galip ayrıldı. Yordanov, gergin bir havada geçen maçın 90. dakikasında Tayfun'un kendisini düşürmesiyle takımının kazandığı penaltıyı bilerek dışarıya attı. 

Oyuncuların maç esnasında birbirlerine oldukça sert davrandıkları gözlenirken, maç sonunda Teknik Direktör Nurullah Sağlam futbolcularını uyardı. Yeşil-beyazlılar, sertlik cezası olarak maçtan sonra uzun süre düz koşu yaptı.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2006 Pazartesi 11:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?