4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Hazırlıklar devam ediyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına günde tek antrenmanla devam ediyor. 

Tatlıcak M.Tevik Lav Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde yapılan antrenmana A Milli Takım'da bulunan kaleci Özden, Mısır Milli Takımı kampına giden kaptan El Saka, izinli olan Batista ve Ahmed Belal, tedavilerine devam edilen Volkan Çekiç ve Levent Nalıncı ile PAF takım kadrosunda bulunan Eray, Uğur Yanıkdemir katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra antrenörler tarafından belirlenen 400 metrelik parkurda 15 tur koşu çalışması yaptı. 

Bu arada, Yeşil-beyazlı takımın Bulgar futbolcusu Aleksander Yordanov, 8 haftalık dönemde özellikle iç sahada oynadıkları Sakaryaspor ve Antalyaspor maçlarında kaybettikleri puanlar nedeniyle üst sıralarda olma şansını kaybettiklerini belirtti. Yeşil-beyazlı futbolcu, "İlk 8 hafta sonunda geriye dönüp baktığımız zaman yerimizden memnun değiliz. İç sahada oynadığımız Sakaryaspor ve Antalyaspor karşılaşmalarını kazanmış olsaydık, puan cetvelinde daha da üst sıralarda kendimize yer bulacaktık" dedi. Galatasaray maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerinin de altını çizen Yordanov, "Sonuçta hak ettiğimiz puanı aldık. Kendi performansımı değerlendirecek olursam, o maçta daha da iyi oynayabilirdim. Şimdi ise lige verilen aranın ardından Fenerbahçe'yi yenerek büyük moral bulan Bursaspor ile oynayacağız. Ligde kolay maç yok. Ama biz daha iyi takım olduğumuzu sahamızda kazanarak herkese göstermek istiyoruz. Kalan haftalarda toplayacağımız puanlarla ilk yarı sonunda belirlenen hedefe ulaşmak, hatta geçmek istiyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 02:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?