6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Helal diş macunları yok satıyor

HELAL SERTİFİKALI DİŞ MACUNLARI YOK SATIYOR

Türkiye'de bir firma tarafından İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırıların ardından İsrail firmalarına tepki amacıyla Malezya'dan getirttiği helal sertifikalı diş macunları Konya'da yok satıyor.

Konya'da hac malzemeleri satan ve diş macunlarının distribütörlüğünü yapan firmanın müşteri temsilcisi Muaz Küçükilhan, Malezya'dan getirdikleri diş macununun helal sertifikalı olduğunu belirterek, "İçinde dinimize uygun olmayan hiçbir katkı maddesi yoktur. Tamamen doğal ürünlerle hazırlanmıştır ve yutulması halinde sağlığa herhangi bir zararı yok. Diğer diş macunlarının içindeki katkı maddeleri insan sağlığına zarar verebiliyor. Bu macun ise tamamen doğal ürünlerle hazırlandığı için vatandaşlar

tarafından tercih ediliyor. Aile boyu 175 miligramlık tüplerde satılan macunlarımıza ilgi oldukça yoğun. Haftada 5-6 koli satış yaptığımız oluyor" dedi.

Diş macununu İsrail'e tepki amacıyla getirttiklerini de ifade eden Muaz Küçükilhan, "İsrail'in Filistin'e yaptığı son saldırının ardından İsrail firmalarına tepki ve boykot etmek amacıyla Malezya'dan bu macunu getirttik ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Hem helal sertifikalı olması hem de tamamen doğal ürünlerle hazırlanması satılmasından en büyük etken" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 13:29:03
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?