6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hem annesi hem kardeşi için ağladı

Konya'da annesinin fenalaşması üzerine ambulans çağıran 20 yaşındaki genç, yolda ambulansı bekleyen kardeşinin de baygınlık geçirmesiyle paniğe kapılarak gözyaşlarına boğuldu. Hastaneye çıplak ayakla gelen genç, annesinin ve kardeşinin elini bir an olsun bırakmadı.

Olay, saat 07.30'da merkez Meram ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuklarıyla birlikte yaşayan Nimet V. (38), kalbinden rahatsızlanarak fenalık geçirdi. Özel bir anaokulunda yardımcı öğretmen olarak çalıştığı öğrenilen anneleri Nimet V.'nin fenalık geçirdiğini gören çocukları Hasan (20) ile Okan Ç. (14) paniğe kapıldı. Kardeşlerden Hasan Ç. ambulansı arayarak yardım isterken, Okan Ç. de yolda gelecek ambulansı beklemeye sokağa çıktı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Okan Ç.'yi yerde baygın halde bulunca kayıtlara geçen numaradan ağabeyi Hasan Ç.'ye ulaştı. Kardeşinin de baygınlık geçirdiğini öğrenince telaşlanan Hasan Ç., önce kardeşini daha sonra da annesini ambulansa bindirdi. Konya Numune Hastanesi'ne çıplak ayakla gelen Hasan Ç., ambulanstan indirilen annesini ve sedyede baygın halde yatan kardeşini görünce gözyaşlarına boğuldu.

Hasan Ç., annesi ve kardeşinin elini bir an olsun bırakmadı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Hasan Ç.'ye hastanede sakinleştirici iğne yapılırken, tedavi altına alınan anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 16:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?