6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hemşirelere "Yönetici Geliştirme Kursu"

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından hemşireler için "Hemşirelik Hizmetlerinde Yönetici Geliştirme Kursu" düzenlendi.

Koç Üniversitesi Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi (SANERC) ile Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ortaklaşa düzenlediği kursa Konya, İstanbul, Edirne ve Isparta'dan 30'a yakın hemşire katıldı. 23 Şubat'a kadar sürecek olan kursta hemşirelere hemşirelik ve yöneticilik hizmetleriyle ilgili bilgiler verilecek.

SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alper Yosunkaya, hastane olarak eğitimin hastane personelinin kalitesini artırdığını ve bu nedenle eğitime önem verdiklerini belirterek, "SANERC ile birlikte bölgemizdeki hemşirelere yönelik düzenlediğimiz Yönetici Geliştirme Kursu'nun katılımcılara büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum. 8 günlük kurs süresince birbirinden değerli öğretim elamanlarının vereceği eğitimler, hemşirelerimizin bilgi düzeylerini artırıp, yeni vizyonları ile sağlık alanında daha verimli çalışmalarını sağlayacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 11:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?