4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Her okula bir bilgisayar kampanyası

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde bulunan her okula bir bilgisayar kampanyasını başlatan Karatay İlçe Belediyesi, bugün düzenlenen bir törenle 12 okula 12 bilgisayarı teslim etti. 

23 Nisan İlköğretim Okulu spor salonunda düzenlenen törene Karatay Kaymakamı Mustafa Hakan Güvençer, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. 

Törende konuşan Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, eğitime yaptığı destekten dolayı Karatay Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, okulları teknolojiyle buluşturmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi.

 Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, eğitim noktasında hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, Karatay'da en büyük hedeflerinin eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu kaydetti.

 Başkan Hançerli, Karatay'da her okula bir bilgisayar kampanyası başlattıklarını ve bunun ilkini bugün 12 okula 12 bilgisayar vererek gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından 12 okulun bilgisayarları okul müdürlerine teslim edildi.
İha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 19:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?