6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hırsız ihbarı polisi alarma geçirdi

HIRSIZ İHBARI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Konya'da şehir dışında olan komşularının dairesinden gelen seslerin hırsıza ait olduğunu düşünen vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis, kilitli olan daireye itfaiye kurtarma aracıyla çıkarak balkondan girdi.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Hacı Dede Sokak Bağcı Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuklarını ziyaret etmek için Antalya'ya gittiği öğrenilen komşuları İbrahim Üstünel'in evde olmadığını bilen apartman sakinleri, daireden duydukları seslerden evde hırsız olabileceğini düşünerek polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, olay yerine gelerek daireye girmek istedi.

Ancak kapıların kilitli olması nedeniyle eve giremeyen polis, itfaiyeden yardım istedi. Bu sırada apartmanın önüne toplanan mahalle sakinleri de evden hırsız çıkabileceği ihtimali üzerine heyecanla bekledi. Apartmanın etrafını kontrol eden polis, itfaiye kurtarma aracının gelmesiyle apartmanın 3. katına çıkarak dairenin balkonundan içeri girdi.

Evin odalarının ışıklarını yakan polis, yaptığı aramada kimseyi bulamadı. Bunun üzerine polis ekipleri, daireye çıktıkları kurtarma aracıyla tekrar aşağına indi. Evden hırsızın çıkmaması üzerine rahat nefes alan mahalle sakinleri daha sonra evlerine döndü.

Apartman sakinlerinin daha önce de mahallelerinde hırsızlık olaylarının yaşanması nedeniyle komşularının evinden gelen sesi duyunca hırsız olabileceğini düşünerek polise haber verdikleri öğrenildi.

HIRSIZ İHBARI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
HIRSIZ İHBARI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 09:52:02
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 10:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?