6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hırsızın kaçış anı kamerada...

Konya'da bir markete girerek iş yeri sahibini oyaladıktan sonra çekmecede içinde kontör yükleyicilerinin ve paraların buluduğu çantayı çalan hırsızlık şüphelisinin kaçma anı başka bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Konya Numune Hastanesi civarı Parsana Caddesi üzerinde meydana geldi. Sabah açılan markete gelen kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlık şüphelisi, market sahibini soru sorarak oyalamala başladı.

Market sahibinden 50 adet meyve suyu isteyen hırsızlık şüphelisi, bu sırada çalan telefonuyla konuşmaya başladı. Market sahibinin gelen ekmekleri almak için dışarı çıkmasını fırsat bilen şahıs, markete girerek içinde kontör yükleyicileri ve para bulunan çantayı çekmeceden alıp kaçtı. Marketten çıkan hırsızlık şüphelisini görüp peşinden koşan market sahibin bu girişimi sonuçsuz kalınca polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede, verilen eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Yapılan incelemede hırsızlık şüphelisinin kaçış anı aynı caddede bulunan başka bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerden yola çıkan polis, hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Çalınan çantanın içerisinde farklı GSM operatörlerine ait 30 adet 100'luk kontör yükleyicileri ile işyerinin hasılatı olan yaklaşık 300 TL olduğu belirtildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 13:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?