6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hırsızlar, polisi görünce kaçtı

POLİSİ GÖREN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ ÇALAMADAN KAÇTI

Konya'da park halindeki bir minibüsün penceresini zorlayıp hırsızlık yapan 2 şüpheli, kendilerini fark eden polisi görünce çaldıkları malzemeleri atıp kayıplara karıştı.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Devri Cedid Mahallesi Battalaziz Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde çeşitli malzemelerin bulunduğu park halindeki 42 SK 748 plakalı minibüsün penceresini zorlayıp açan hırsızlık şüphelisi 2 kişi, araç içerisinden paket halinde çay, telefon, gözlük gibi malzemeleri camdan dışarı çıkardı. Çaldıkları malzemelerle birlikte gitmek isteyen 2 hırsızlık şüphelisi, bir takım sesler duyan Asayiş Ekipler Amirliği binası önünde nöbet tutan

bir polis memuru tarafından fark edildi. Polisi gören şüpheliler, ellerindeki malzemeleri bir binanın bahçesine atarak kayıplara karıştı. Hırsızlık şüphelilerin peşinden koşan polis memurunun diğer ekiplere de haber vermesi üzerine bölgede çalışma başlatıldı. İçerisinde çeşitli gıda ve ev eşyası gibi malzemelerin bulunduğu minibüste yapılan incelemede, pencerenin zorlanarak açıldığı belirlendi. Şüphelilerin kaçarken bahçeye attığı malzemeler, daha sonra ulaşılan minibüs sahibine teslim edildi.

POLİSİ GÖREN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ ÇALAMADAN KAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 10:09:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 12:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?