6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hırsızları sabıkaları ele verdi

HIRSIZLARI SABIKALARI ELE VERDİ

Konya'da bayram boyunca 5 iş yerini soyan 6 kişilik hırsızlık şebekesi yaşlarından fazla olan sabıkaları sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri arife günü ve bayramda üst üste büfelerin soyulması üzerine özel bir ekip kurdu. Kurulan ekip, daha önce benzer hırsızlık olaylarına karışan kişilerin bu iş yerlerine girmiş olabileceği ihtimali üzerinde durarak, hırsızlıktan sabıkalı kişiler üzerinde çalıştı. Takip edilen hırsızlık şüphelilerinden 37 sabıkası bulunan Ömer E. (26), önce 19 sabıkası bulunan Ahmet D. (29) ile yine çok sayıda sabıkaları bulunan D.K. (24), İ.K.

(17), M.T. (27) ve M.T. (18) ile buluştu. Polis, şüphelilerin bindiği araca merkez Karatay ilçesinde dur ihtarında bulundu. Kaçan şüpheliler, polis tarafından sıkıştırılarak yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin bayram boyunca 5 ayrı iş yerine girerek sigara, kontör ve para çaldıkları belirlendi. Otomobilin içinde çalıntı 300 paket sigara, çok sayıda kontör ve 2 bin TL para ele geçirildi. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLARI SABIKALARI ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 11:06:04
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 16:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?