6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hırsızlık şüphelilerine suçüstü

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Konya'da bir büfenin kilitlerini kırarak içeriye girmek isteyen 15 ve 17 yaşlarındaki hırsızlık şüphelileri, devriye gezen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi Pirebi Caddesi Söğütlü Sokak No 76/A'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde devriye gezen polis ekibi, 2 kişiyi kaldırım üzerinde bulunan büfenin kilitleriyle uğraşırken fark etti. Bunun üzerine araçlarından inen polisler, kaçmak isteyen hırsızlık şüphelileri E.S. (17) ile Y.D.'yi (15) yakalayarak etkisiz hale getirdi. Polis otosuna bindirilerek bir süre bekletilen hırsızlık şüphelileri, olay yerine çağrılan hırsızlık büro

amirliği ekipleri tarafından incelendi. Yapılan incelemede büfenin kapısının ve pencereyi kapatan demir kepenginin kilitlerinin zorlandığı, hırsızlık girişiminin sonuçsuz kaldığı belirlendi. Zorlamadan dolayı pencereyi kapatan kepengin ve kapının zarar gördüğü öğrenildi. Daha önceden de benzer suçlardan kayıtlarının olduğu öğrenilen 2 şüpheli, daha sonra yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 10:49:02
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 13:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?