7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Hırsızlık şüphelisini dişleri ele verdi

Konya'da bir evden 10 bin YTL civarında ziynet eşyası çaldığı iddia edilen hırsızlıktan sabıkalı kadın, altın dişleri sayesinde yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında bir evin kapısı zorlanarak açıldı ve evden 10 bin YTL değerinde ziynet eşyası çalındı.

Yaşanan hırsızlık olayının ardından devreye giren Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, mahallede geniş çaplı araştırma başlattı.

Ekipler, araştırma sonucunda mahallede son günlerde altın dişli bir kadının dolaştığı bilgisine ulaştı. Hırsızlık bürosu ekipleri yüzlerce kadın şüpheli
arasından suça karıştığını tespit ettiği Nevruz E.'yi (30) Meram ilçesindeki 3 katlı evinde yakaladı. Daha önce 5 ayrı hırsızlık suçuna karışıp ceza alan ve dişlerinin tamamı altın olan Nevruz E'nin evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Yakalanan Nevruz E. hırsızlık suçunu itiraf ederken, çaldıkları altınları paraya çevirip harcadığı öğrenildi. Gözaltına altına kadın Konya Numune Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 17:19:21
Güncelleme :30 Aralık 2008 Salı 20:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?