7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Hırsızlık zanlısından ilginç savunma!

Konya'da bir kuaförün camını kırdıktan sonra içeriden saç kurutma makinesi çalan hırsızlık zanlısı, suçüstü yakalanınca polise, "Benim hiç saç kurutma makinem olmadı, o yüzden çaldım" diyerek kendini savundu.

Edinilen bilgiye göre Selçuklu ilçesi Küçük İhsaniye Mahallesi İhsaniye Caddesi'nde meydana gelen olayda, Hüseyin Samancı'ya (31) ait kuaförün camını kıran A.Ç. (28) içeriden saç kurutma makinesi aldıktan sonra kaçtı. Ancak kaçtığı sırasında devriye gezen polisler tarafından fark edilen A.Ç. İhsaniye Alt Geçidi civarında yakalandı.

A.Ç'nin üzerinde yapılan aramada göğsüne sakladığı saç kurutma makinesi ortaya çıktı. Gözaltına alınarak Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen A.Ç, verdiği ilk ifadesinde polislere, "Hiç saç kurutma makinem olmadı. Ben de camı kırıp çaldım" dedi. Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen A.Ç'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. İş yeri sahibi Hüseyin Samancı ise polisteki ifadesinde, "İş yerimden sadece çok eski olan saç kurutma makinem çalınmış" dedi.

Sağlık kontrolünün ardından hırsızlık zanlısı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 16:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?