4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Hırsızlıkla suçladıkları kişiye darp

Konya'da 7 kişilik bir grubun, gece saatlerinde gittikleri bir evde hırsızlıkla suçladıkları bir kişiyi darp ettikleri ve evin camlarını kırdıktan sonra aileyi tehdit ettikleri iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.30'da merkez Meram ilçesi Lalebahçe Mahallesi Cambazlar Caddesi Seki Sokak No 11'de meydana geldi.

 Hamza U. (35), eve gelen 7 kişilik grubun bir lokantada garsonluk yapan kardeşi Bahattin U.'yu hırsızlıkla suçlayarak darp ettiklerini öne sürdü. Gelen şahısların attıkları taşla kapının camını kırdıklarını iddia eden Hamza U, şahısların evde bulunan annesine, yengesine küfür ederek tehdit ettiğini söyledi.

 Şahısların kardeşi Bahattin U.'yu darp ettikten sonra kaçtığını ifade eden Hamza U, daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Polis tarafından olaya karıştıkları belirlenerek gözaltına alınan 7 kişinin, ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Hamza U, "Darp ediyorlar, meskene tecavüz ediyorlar. 

Buraya kadar girip, camları kırmışlar. Hepsi serbest kaldılar" şeklinde konuştu.
Şahısların 7-8 kişi olduğunu söyleyen Halime U. ise, "Oğluma, bizim eve hırsız girmişsin deyip küfür ettiler. Odunlarla, taşlarla pencereye, kapılara vurup camları kırdılar. Hepimize küfür edip, oğlumu dövüp gittiler" dedi.
İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2007 Pazar 13:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?