6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hobi bahçeleri sahiplerini bekliyor

KARATAY'DA HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Karaaslan Mahallesi'nde kurulu bulunan Mevlana Koruluğu'ndaki 200 adet parsel içeren Karaaslan Hobi Bahçesi'ni vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ereğli Çevre Yolu Kavşağı'nda bulunan 850 parsellik hobi bahçesinin yıllardır hizmet verdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın hobi bahçelerine olan bu yoğun isteği, bizi ikinci bir hobi bahçesi yapmak için harekete geçirdi. Bunun için de Olimpiyat Parkı civarında bulunan Karaaslan Mevlana Koruluğu'nda 200 parsellik bir hobi bahçesi oluşturduk. Burada, vatandaşlarımız bir taraftan hobi bahçeleri ile ilgili çalışmalarını yaparken, diğer taraftan da Olimpiyat Parkı'nı ziyaret edebilecekler. Burayı da daha önceleri olduğu gibi hemşehrilerimize 3 yıllığına tahsis edeceğiz. Müracaat çok olduğu takdirde kura usulü ile hobi bahçelerinin sahiplerini belirleyeceğiz” dedi.

Hobi bahçelerine müracaatların başladığını kaydeden Başkan Hançerli, yapılacak olan yeni tahsis ile ilgili Karatay'da ikamet etmek şartıyla vatandaşların başvuru için gerekli olan evraklarla birlikte 30 Mart Salı günü mesai bitimine kadar Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerektiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 16:04:03
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 16:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?