2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Hunharca öldürdüler

Konya'da tabanca ile kafasından vurularak öldürüldükten sonra tarlaya gömülen kadının cesedi parçalanmış olarak bulundu. En az 5 aylık olduğu tahmin edilen cesedin beden ve kafatası bulunurken, kol ve bacaklarının olmaması dikkat çekti.

İddiaya göre, merkez Selçuklu ilçesinde Konya-Afyonkarahisar Karayolu'nun 35. kilometresi Bağrıkurt köyü yakınlarındaki İncirli mevkisinde bulunan ekili tarlasını kontrol etmeye giden çiftçi, parçalanmış bir kadına ait cesedi görünce durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede parçalanmış bedenin 30 metre ileride bir çukurdan hayvanlar tarafından çıkartıldığını tespit etti.

Mezar gibi duran çukurda inceleme yapan jandarma ekipleri, kurşun deliği bulunan kadının kafatasını da buldu. Yapılan incelemelerin ardından kolları ve bacakları bir hayvan tarafından parçalanmış olduğu tahmin edilen kadın cesedi, otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Morgda savcı eşliğinde yapılan otopsiden sonra alınan numuneler DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi sırasında kadının kafasından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay yerini görenlerden İsmail ile yeğeni Mustafa Yılmaz, köylerinden bir kişinin cesedi bulup jandarmaya haber verdiğini belirterek, "Biz geldiğimizde kafatası çukurdaydı. Kafasında bir delik vardı ama saçları yoktu. İleride de kadının gövdesi bulundu. Bacakları ve kolları olmayan bir kadına ait olduğunun tahmin edildiğini öğrendik" dediler.

Jandarma ekipleri, bir hayvan tarafından parçalanmış olduğu tahmin edilen kadın cesedinin bulunduğu yerde parçalanmış halde tayt ve tişörtten oluşan kıyafetler buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2012 Çarşamba 11:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?