6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Hurdacı, kamyonetin altında can verdi

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde üç tekerlekli motosikletiyle hurda toplayan 55 yaşındaki Kadir Öztürk, kamyonetin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kaza saat 11.00 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi Sanayi Köprüsü'nde meydana geldi. Kadir Öztürk, 3 tekerlekli motosikletiyle hurda toplamaya çıktı. Atatürk Kültür Parkı önündeki Sanayi Köprüsü'nde geldiğinde Mustafa Şahmaz'ın kullandığı 42 YJ 277 plakalı kamyonet, Öztürk'ün motosikletine arkadan çarptı.

Çarpma sonucunda kamyanetin altında kalan Öztürk, olay yerinde yaşamını yitirdi. Çarpmanın şiddetiyle 3 tekerlekli motosiklet de ters döndü. Öztürk'in cesedi otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Mustafa Şahmaz gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 13:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEÇKİN KARACA IP: 88.230.154.xxx Tarih : 11.07.2008 17:12:05

Sanayii köprüsü ile medaş arası 4 şeritli olarak düzenlenmeli ve medaş yanından alt geçit yapılarak karşıya geçiş yapılmalı idi. ancak olmadı. yanlış yapılmalar sebebiyle bayındırlık ta alt geçit yapmadı. karapınarda ne kadar alt geçit var. ama Ereğli ye tren yolu dışında alt geçit nasip olmadı. Dikkatsiz sürücülerde buna eklenince kazalar ne desen yinede oluyor.