6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İftar dönüşü feci kaza

İFTARDAN DÖNEN ANNE VE OĞLUNA OTOMOBİL ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Konya'da iftar dönüşü evine giden anne ve 3 yaşındaki oğlu, yolun karşısına geçmek istedikleri sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan 4 kişilik bir ailede yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iftar yemeği için gittiği annesinden 3 yaşındaki oğlu Derviş Aydın ile birlikte evine giden Selma Aydın'a (35) yolun karşısına geçmek istedikleri sırada, Mevlüt Oflaz (34) idaresindeki 42 LN 050 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, el ele tutuşan anne ve oğlunu da sürükleyerek refüjde bulunan ağaca çarptı.

Ambulans ve itfaiyenin sevk edildiği kazada, otomobilin altında kalan Selma Aydın ile oğlu Derviş Aydın, otomobilde bulunan sürücü Mevlüt, eşi Hatice (31), çocukları Fatih (11) ve Serkan Oflaz (9) yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan anne Selma ve oğlu Derviş Aydın, ambulansla kaldırıldıkları Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza

nedeniyle çevre yolunda trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Bu sırada kazayı gören bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamayarak ağlaması dikkat çekti. Kazadan sonra geriye hayatını kaybeden Selma ve oğlu Derviş Aydın'ın olay yerinde düşen ayakkabılarının kalması yürükleri parçaladı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İFTARDAN DÖNEN ANNE VE OĞLUNA OTOMOBİL ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 4 YARALI
İFTARDAN DÖNEN ANNE VE OĞLUNA OTOMOBİL ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 01:45:05
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 11:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?