6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İftar saati dehşet

Konya'da dün iftar saatine yakın bir zamanda trafikte korna çalma meselesi yüzünden çıkan tartışmada falçata ile bir kişinin boğazını keserek yaralayan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Saray Mahallesi Saray Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde otomobiliyle seyir halinde olan Hasan Ünver'e (59), arkasından gelen otomobilin sürücüsü Sait Ö. (33) korna çalmaya başladı. Trafik sıkışıklığı nedeniyle iki sürücü arasında tartışma çıktı. Kırmızı ışıkta trafiğin durmasını fırsat bilen Sait Ö, eline aldığı falçata ile Hasan Ünver'i boğazından keserek yaraladı. Yaralı çevredeki vatandaşlar tarafından bir otomobille Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli Sait Ö. ise ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 21:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hamdi IP: 88.231.246.xxx Tarih : 16.09.2009 04:32:14

Selamun aleyküm her ikisine de  geçmiş olsun diyorum ve şunu söylüyorum. Bizde insana saygı yok azıcık menfatımız olmaya görsün hiç affetmiyoruz ,hemen ver yansın ediyoruz. .Karşı tarafın hakkını hiç düşünmüyoruz. Mübarek leyleği kadir gecesi merkez camisinden çıktık eve geliyoruz arkadan uzun hüzmeleri yakmış wosvogen marka dolmuş geliyor ,öndekini rahatsız ederim diye hiçbir düşüncesi yok,Çünkü insanlıktan nasibini almamış egitimsiz yaratık ne diyebilirsin. Umarın ve dilerim ,bu yorumu okurda hatasını anlar. Şehir içinde uzun hüzmelere kornaya gerek yok mecbur kalınırsa bip denen küçük korna yeter. not = 6 -7 sene  hollanda da ikamet ettim daha uzun hüzme veya korna sesi duymadım.Saygılar.