6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İki araç alev alev yandı

Konya'da biri kundaklama sonucu diğeri de şase yapması sonucu iki otomobil yandı.

İlk olay saat 03.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Menzil Caddesi Aslan Apartmanı önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Hakan Başdere'ye ait 42 BR 664 plakalı otomobilin yanmaya başladığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Olay yeri inceleme ekibi ve itfaiye ekipleri yaptıkları ilk incelemede otomobilin sol tarafındaki her iki lastikten yakıldığını belirledi. Polis ekipleri kundaklama olayıyla ilgili araştırmalara başladı.

Kundaklama olayından yarım saat sonra merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Koçarlı Sokak içerisinde bir otomobil yangını daha meydana geldi. Vatandaşlar sokak içerisinde bir otomobilin yanmaya başladığını polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri Feridun Ünal'a ait 42 EE 902 plakalı yanan otomobile kısa sürede müdahale etti.

Yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri yangının araçta meydana gelen şaseden çıktığını belirledi.

Polis her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 11:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?