6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İki ayrı silahlı kavga: 4 yaralı

KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI

Konya'nın Ilgın ve Selçuklu ilçelerinde çıkan iki ayrı silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

İlk olay, Ilgın ilçesine bağlı Gökçeyurt beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir restoranda eğlenen Adem K. ile yanına gelen S.A. (30) ve O.A. (33) adlı kardeşler arasında tartışma çıktı.

Alkollü olduğu ileri sürülen Adem K. ile kardeşler arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada iki kardeş tarafından darp edilen Adem K., dışarı çıkarak aracında bulunan pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu S.A. ve O.A. kardeşler çeşitli yerlerinde yaralanırken, Adem K. de kendi silahından çıkan saçmaların bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olay sırasında kavgaya müdahale eden bazı kişilerin de darp edilerek hafif yaralandığı belirtildi. Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Adem K, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, O.A. ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hafif yaralı olan S.A'nın tedavisinin ise Ilgın Devlet Hastanesi'nde sürdüğü öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer olay ise, merkez Selçuklu ilçesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında kadın meselesi yüzünden çıkan kavgada Hüseyin K. (38), konuşmak için buluştuğu 4-5 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucu yaralanan Hüseyin K, yanında bulunan yakınları tarafından özel bir otomobille Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler ise, olaydan sonra siyah bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından caddeyi araç trafiğine kapatan polis, çevrede incelemelerde bulundu. Kaçan şahıslardan 2'sinin kimliklerini tespit eden polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI
KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI
KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 11:46:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 13:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?