7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

İki grup arasında kavga: 3 yaralı

Konya'da 2 grup arasında çıktığı iddia edilen silahlı ve sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi Doktor Ahmet Özcan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, mahalle muhtarı Mehmet K. (53) arkadaşlarıyla birlikte cadde kenarında oturdukları sırada, otomobille hızla yanlarına gelip patinaj çeken sürücüye seslenerek yavaş olması konusunda uyardı.

Uyarı üzerine otomobilden inen 4 kişilik grup ile kendilerini uyaran muhtar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada 2 grup birbirlerini sopalarla darp etti. Mahalle sakinlerin de kavgaya müdahale etmesi üzerine otomobillerine binip olay yerinden ayrılan şahıslar, iddiaya göre kısa bir süre sonra 3 otomobille daha kalabalık olarak geri döndü.

Otomobillerinden inen şahıslar, pompalı tüfekle rastgele ateş etti. Ayağına isabet eden saçmalarla yaralanan muhtar Mehmet K, üzerindeki tabancasını çıkarınca şahıslar kaçtı. İhbar üzerine çok sayıda polis bölgeye sevk edildi. Kavgada mahalle muhtarı Mehmet K. ayağına isabet eden saçmalarla, Kerim K. (24) ile Ali Y.
(43) ise darp edilerek yaralandı.

Yaralılar ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kavgadan sonra fenalık geçiren Mehmet C.'ye de (20) ambulansta müdahale edildi. Polisin yaptığı incelemede olay yerinde kavgada kullanılan sopalar ile pompalı tüfeğe ait boş kovan bulundu. Polis, olaydan sonra kaçan şahısları bulmak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 11:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?