4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

İki kamyon çarpıştı: 3 ölü

Konya'da, iki kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Konya-Afyonkarahisar Karayolu'nun 55. kilometresinde meydana geldi. 

Konya istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan Abdülhaluk Aslantaş idaresindeki 21 FE 921 plakalı arpa yüklü kamyon, şerit ihlali yapması sonucu karşı istikametten gelen Uğur Özdemir (22) yönetimindeki 42 BK 814 plakalı züccaciye eşyası yüklü kamyonla kafa kafaya çarpıştı. 

Kazada, her iki kamyon sürücüsüyle 21 FE 921 plakalı kamyonda bulunan Doğan Aslantaş hayatını kaybetti. Diğer kamyonda bulunan Muhammer Özdemir (40) ise yaralı olarak Kadınhanı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cesetler, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkartıldı. 

Kurtarma çalışmaları sırasında, kazada hayatını kaybeden Abdülhaluk Aslantaş'ın telefonunun çalması üzerine jandarma bir süre telefona bakmak istemedi, daha sonra jandarma komutanı telefona cevap vererek olayla ilgili yakınlarına bilgi verdi. Kazayı görerek olay yerine gelen başka kamyoncular, kazada ölenin tanıdıkları şoför arkadaşlarından olduğunu görünce şok oldu.
 
Öte yandan yaralı olarak kurtarılan Muhammer Özdemir, kamyonu kendisinin kullandığını iddia ederken, savcı yaptığı inceleme sonrası kamyonu hayatını kaybeden Uğur Özdemir'in kullandığına karar verdi. Kazada ölenlerden Abdulhaluk Aslantaş'ın Doğan Aslantaş'ın amcası olduğu, Uğur Özdemir'in ise Muhammer Özdemir'in oğlu olduğu öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 11:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?