6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İl Genel Meclisi'nden ziyaret

Konya İl Genel Meclisi başkanlığına seçilen Ali Selvi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Faruk Dügen’i makamında ziyaret etti.

Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret, karşılıklı sohbet içinde geçerken İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, seçimlerin ardından meclis başkanlığı gibi onurlu bir göreve gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çalışmalarında tarafsızlık ilkesiyle hareket edeceklerini belirten Selvi, “Yeni dönemde Konya için birçok önemli yatırımı gerçekleştireceğiz. İlçelerimizin sorunlarını ve Konya’ya yapılacak yatırımların hızlı ve adil olmasına dikkat edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali Selvi’ye yeni görevinde başarılar diledi. Ali Selvi’nin görevinde büyük hizmetlere imza atacağına inandığını kaydeden Dügen, “İl Genel Meclisi özellikle köylerimize yapılacak yatırımlarda büyük rol oynamaktadır. Yeni dönemde de yatırım almayan bölgenin kalmayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

AK Parti iktidarının yerel yönetimlere büyük önem verdiğini dikkat çeken Dügen, “AK Parti ile Konya hak ettiği değere kavuştu. Yıllardır özlemi çekilen ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen duble yollar, yeni sağlık tesisleri, hızlı tren ve KOP gibi birçok yatırım AK Parti ile büyük aşama kaydetti. İnsanımızı doğduğu yerlerde doyurmak ve iş sahibi yapmak en büyük hedefimizdir. Yeni dönemde de her alanda Konya gelişmeye devam edecek” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 14:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?