6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İlköğretim okuluna yardım yapıldı

Konya Fenerbahçeliler Derneği, Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Sazlı Köyü İlköğretim Okulu'na yardımda bulundu.

Konya Fenerbahçeliler Derneği Bozkır'ın Sazlı köyünde bulunan Sazlı İlköğretim Okulu'na kalorifer sistemi yaptırarak, okula dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı, halı yıkama makinesi, yazıcı hediye etti.

Okulda yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Bozkır Kaymakamı Hüseyin Çelik, Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, dernek yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Okul Müdürü Abdullah Akgül Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün'e mail atarak okula bahçe duvarı yaptırmak için yardım istediklerini belirterek, "Bizim talebimiz sadece okulun çevre duvarı içindi. Daha sonra Bülent Kaşdoğan ve yönetim kurulu üyeleri farklı fikirler ortaya koymasıyla çok değişik yerlere ulaştı. Biz sadece okul duvarı için yola çıkmıştık ama okula kalorifer döşenmesi, dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı hediye edildi. Okulumuz Fenerbahçe sayesinde kolej standartları seviyesine kadar geldi" dedi.

Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan ise, bu işin 8 ay önce Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün'e atılan bir maille başladığını ifade ederek, "Mithat bey bizim Sazlı köyünü görmemizi istedi. Okul müdürünün yardım istediğinden bahsetti. Biz de buraya gelerek arkadaşlarımızla bir tespitte bulunduk. Daha sonraki gelmemizde buraya bilgisayar, projeksiyon cihazı gibi çeşitli hediyeler verdik. Okulun kalorifer tesisatının olmadığını görünce buraya kalorifer tesisatı döşemek istedik. Çünkü kışın burası çok soğuk oluyor. Burada ders gören öğrencilerimiz üşümesin dedik. Gerçekten çok ücra bir yer. Güneydoğudaki okullardan farklı gözükmüyor. Şu anda çocuklar derslerinde ısınacak ve çeşmelerinden sıcak su akacak. Bu çocukları çok mutlu ettik. Fenerbahçe'nin sosyal sorumluluk projesinde bu tip yardımlar var" diye konuştu.

Daha sonra Bülent Kaşdoğan ve yönetim kurulu üyeleri okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 11:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?