7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

İnternet kafenin tuvaletinde unutuldu

Konya'da sahur vaktinde internet kafede oyun oynadıktan sonra tuvalete giden 18 yaşındaki genç, kendisini unutan kafe çalışanlarının iş yerini kapatmasıyla içeride mahsur kaldı.

Unutulduğu kafede 1 saat boyunca yardım bekleyen genç, iş yeri sahibine ulaşılmasıyla dışarı çıkarıldı.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahur vaktine kadar açık olan internet kafede oyun oynayan Sabit Numan Ç. (18), iş yerinin kapatılmasına yakın tuvalete gitti. Bir süre sonra tuvaletten çıkan Sabit Numan Ç, kafenin kapatıldığını görünce şoke oldu. Dış kapıya doğru giden Sabit Numan Ç. kilitli olan kepenklerin ardında mahsur kaldı. Cep telefonun olmaması nedeniyle kimseye haber veremediğini söyleyen genç, "Tuvaletten çıktıktan sonra her şey normaldi. Kapıya mgelince kilitli kapı engeliyle karşılaştım" dedi. Düştüğü duruma kendisi de gülen Sabit Numan Ç.'yi yoldan geçen bir grup genç fark etti. Gençlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, uzun süre iş yeri sahibine ulaşmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayan polisin yardımına, iş yerine komşu olan bir vatandaş yetişti. Telefonla aranan iş yeri sahibi, kafede birinin unutulduğunun söylenmesi üzerine kısa sürede olay yerine bir çalışanı gönderdi. İş yerinde mahsur kalan genci görünce şaşkınlığını gizleyemeyen kafe çalışanı, polisle birlikte kilitleri açtı.

Sabit Numan Ç.'nin yapılan kimlik sorgusunda ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldığı ve 6 gündür evine gitmediği öğrenildi. Polis otosuna bindirilen genç, ailesine teslim edilmek üzere polis merkezine götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 13:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?