6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İntikam için aşk şantajı

İNTİKAM İÇİN AŞK ŞANTAJI

Konya'da işten çıkartılan biri kadın üç kişi, işten çıkartılmalarından sorumlu tuttukları şirketin yetkilisine tuzak kurup, sevişme görüntülerini çekti.

Görüntüler karşılığında 80 bin lira isteyen üç kişilik şantaj çetesi polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Konya'da bir gıda imalathanesinde sorumlu olarak görev yapan K.Ç. (41), 1,5 yıl önce yanında çalışan M.D. (25), S.İ. (32) ve H.Ö'nün (20) işten çıkarılmasına neden oldu. Belirli aralıklarla işten çıkarılan şüpheliler M.D. ve S.İ, kız arkadaşları H.Ö. (20) ile birlikte plan yaparak bir bekar evine kamera kurdular. H.Ö, evli olan K.Ç'yi arayarak kendisinden hoşlandığını ve görüşmek istediğini söyleyerek bekar evine çağırdı. H.Ö, eve gelen K.Ç. ile ile sevişmeye başlarken kamerayla da kaydetti. Şantaj yapacak yeteri kadar görüntü kaydeden H.Ö, K.Ç. ile birlikte olmadan evden gönderdi.

80 BİN TL İSTEDİ

Görüntüleri kaydeden üç arkadaş daha sonra K.Ç'yi arayarak 80 bin lira getirmesini, getirmediği takdirde görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyerek tehdit etti. Bunun üzerine K.Ç. polise giderek yardım istedi. Polis, buluşma adresi olarak verilen merkez Meram ilçesinde K.Ç'yi bekleyen biri kadın üç arkadaşı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada görüntüler ele geçirilirken, kendilerini işten çıkardığı için böyle bir şeye kalkıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

İNTİKAM İÇİN AŞK ŞANTAJI
İNTİKAM İÇİN AŞK ŞANTAJI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 12:46:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 13:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?