6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İranlı çift hırsızlıktan yakalandı

Konya'da tırnakçılık yöntemiyle bir esnafın parasını çalarak kiraladıkları otomobille kaçtıkları iddia edilen İranlı karı-koca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Meram ilçesi Büyükkovanağzı Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerinde bir esnafın tırnakçılık yöntemiyle 100 YTL'sinin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Esnafın verdiği eşgal ve ifadeler doğrultusunda çalışmalarına başlayan polis ekipleri İstanbul'dan kiralandığı öğrenilen 34 ZZ 0961 otomobili ve otomobilde bulunan yabancı uyruklu iki kişiyi araştırmaya başladı. Araştırmalar sonucu Feritpaşa Mahallesi'nde bir otel önünde araca ulaşan polis ekipleri, otelin resepsiyonundan aracın otelde kaldığı öğrenilen İran uyruklu S.A.A. (34) ve karısı P.M.'ye (39) ait olduğunu tespit etti.

Esnafın verdiği eşgale uyan şüpheli İranlı karı koca oteldeki odalarında gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan ve suçlamayı kabul etmeyen şüpheli karı-koca Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 17:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?