6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İşçilerin kadro sevinci

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından 189 geçici işçiye kadro verildi.

Selçuklu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda düzenlenen programa kadroya geçen işçilerle birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran, daire amirleri ve sendika temsilcileri katıldı. Selçuklu Belediyesi'nin çalışana borcu olmadığını, ikramiye ve maaşların düzenli olarak yatırıldığını ifade eden Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran, sendika ile Selçuklu Belediyesi arasında güzel bir diyalog olduğunu söyledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ise, belediyeciliğin zor ve kutsal bir meslek olduğunu belirterek, "Selçuklu Belediyesi'nde geçici işçi ve sözleşmeli olarak çalışan işçilerimizin kadroya geçmeleri için yaptığımız çalışma sonunda 189 kişi daimi kadroya geçti. Belediyecilik mesleği zorluğun yanında kutsal bir meslektir. Halkın hizmetinde olmanın maddi karşılığının yanı sıra manevi bir huzuru da vardır. Belediye olarak çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Çalışanlarımızın yaptığı hizmetin karşılığında ikramiye ve maaşları zamanında ödeyen ender belediyelerdeniz" şeklinde konuştu.

Programın sonunda Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen'e teşekkür plaketi verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 15:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?