4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

İşe başladığı gün kazada öldü

Konya'ya ekmek fırınında çalışmak için gelen 16 yaşındaki genç, işe başladığı ilk gün sigara almak için bisikletiyle bakkala giderken midibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 07.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaman Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güneysınır ilçesinden çalışmak için Konya'ya gelen Ali Işık (16), bir ekmek fırınında çalışmaya başladı. Kasalara ekmek dizmekle görevli olan Ali Işık, işe başladığı ilk gün arkadaşına ait bisikletle sigara almak için dışarı çıktı. Bisikletiyle bakkala giden Ali Işık'a, Orhan K. (27) idaresindeki 42 FH 319 plakalı midibüs çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle havalandıktan sonra midibüsün ön camına çarpan Ali Işık, yere düşerek ağır yaralandı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ali Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazadan sonra midibüs sürücüsü Orhan K., polis tarafından gözaltına alındı. Işık'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 14:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?