6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

İsrail'e lanet yağdı, bayrak yakıldı

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları Konya'da düzenlenen gösteriyle lanetlendi. İsrail aleyhine slogan atan grup, gösteri sonunda İsrail bayrağını ateşe verdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Zafer Meydanı'nda düzenlenen gösteride, ellerinde İsrail'i kınayan pankart ve fotoğraflarla İsrail aleyhine slogan atan grup tekbir getirdi.

Yaşlı bir vatandaşın kefene sardığı kırmızı boya sürülü ve yaralı bir Filistinli bebeği simgeleyen oyuncak bebeğe sarılması dikkat çekti. Bazı çocukların ise slogan atarken gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Burada bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, bütün dünyanın çok acı bir dramı yaşadığını belirterek, "Buradan bu haince saldırıyı yapan İsrail'i lanetlerken, buna seyirci kalan ve tepki göstermeyen Müslüman ülkeleri de telin ediyorum. Dünyadaki 3 milyar Müslüman neden bu katliama sessiz kalıyor? Zannetmesinler ki bu katliam Filistin'le bitecek. Bu katliam ilerde bütün İslam ülkelerine sıçrayacak. Sanmayın ki sadece Afganistan, Filistin ya da Irak'la kalacak. Yarın bu siyonistler Anadolu'ya da gelecek. Bu katliama sessiz kalmayın. En yakın zamanda Ankara'daki İsrail elçiliği oradan gitmelidir" dedi.

Yapılan konuşma sırasında toplanan grup sık sık tekbir getirerek slogan atarken, gösteri sonunda İsrail bayrağı ateşe verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 15:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.tarık ünaldı IP: 94.98.120.xxx Tarih : 30.12.2008 23:25:03

ACABA DÜŞÜNÜYORUMDA BU SALDIRILARIN SEBEBİ BİZMİYİZ DİYE...CENABI HAK BİZ PASİF MÜSLÜMANLARI CEZALANDIRIYORMU ACABA?BEN SUUDİ ARABİSTANDA YAŞIYORUM VE ŞERİATLE YÖNETİLEN BİR ÜLKENİN BU SESSİZİĞİNE KARŞI VİCDANIM SIZLIYOR.ETRAFI MÜSLÜMAN ÜLKELERLE ÇEVRİLİ BİR AVUÇ TOPRAĞIYLA İSRAİL FİLİSTİNDE RESMEN ÜMMETE SALDIRIYOR.BU YALNIZ FİLİSTİNE DEĞİL İSLAMA YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR.MÜSLÜMANLAR KAFİRLERİN OYUNUNA GELİP BİRBİRLERİYLE KAVGA ETMENİN CEZASINI BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞLERDİR.GÜN KAFİRLERLE BARIŞ VE KARDEŞLİK GÜNÜ DEĞİL.ÇÜNKÜ ALLAHIN VE RASULÜNÜN ZİKREDİLMEDİĞİ BİR KAVMİN BU TÜR MÜSLÜMANLARA HAS ÖZELLİKLERDEN MAHRUM OLDUKLARINI UNUTMAYIN ONALRIN KALPLERİ MÜHÜRLENMİŞTİR.GÜN EL ELE VERİP İSRAİLİ İSLAM COĞRAFYASINDAN SİLME GÜNÜDÜR.RABBİM BİZLERİ KÖR ,SAĞIR ,DİLSİZ MÜMİNLERDEN KILMASIN.