30
Nisan
2024
Salı
KONYA

İşte AKP'nin aday adayları

KONYA'DA AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa eden Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ile Vejdi Çınar, düzenledikleri toplantıyla AK Parti'den milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı.

AK Parti Konya il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 18 Haziran'da Konya'nın ve Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği bir seçimin gerçekleşeceğini belirterek, "Bu süreçte, Konya'ya en etkin şekilde hizmet edebilmek için ülkemizin en güzide kurumlarından RTÜK'teki üyeliğimden ve başkan vekilliği görevimden istifa ederek, milletvekili görevine talip oldum. Bugüne kadar sahip olduğum tecrübem ve bilgi birikimimi bundan sonra Ankara'da hemşehrilerime hizmet etme yolunda sarf etmek istiyorum" dedi.

AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Vejdi Çınar ise, kendisinin 36 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve devletin önemli kademelerinde hizmet verdiğini dile getirerek, "Demokrat Parti ile başlayan siyaset hayatımı 2008 yılında çizgisinden koptuğunu düşündüğüm için DP'den ayrılarak devam ettirdim. 2009 seçimlerinde sağ partilerin ittifakıyla Demokratik Sol Parti'den belediye başkanı adayı oldum. Bugün ise sağ kesimin isteklerini yerine getirebilecek tek çatı gördüğüm AK Parti'den milletvekilliği için aday adayı oldum" şeklinde konuştu.

KONYA'DA AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BELLİ OLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 15:30:02
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 15:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?