7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Jefferson'dan eski takımına mesaj

Konyaspor'un 25 yaşındaki Brezilyalı kalecisi Jefferson Oliviera Galvao, yarın eski takımı Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmada kalesinin kapalı olacağını söyledi.

Konyaspor'a bu sezon başında transfer olan kaleci Jefferson Oliviera Galvao, Turkcell Süper Lig'de yarın Konya'da oynanacak olan Trabzonspor maçında kalesini kapatacağını ifade etti.

Yeşil-beyazlı kaleci Jefferson, yapılan çalışmaların hepsinden ders çıkardığını belirterek, "Çok çalışıyorum. Elimden gelen herşeyi göstermeye çalışıyorum. Benim de biraz eksiklerim var. Ama bunu takım halinde çalışarak gidermeye çalışıyorum. İleriye dönük bir hedefim var. Tekrardan milli takıma yükselmek için var gücümle
çalışıyorum" dedi.

Konya'ya çok alıştığını ifade eden Jefferson, "Antrenmanlar çok zevkli geçiyor. Tabi burada hocaların da katkısı çok büyük. Hocalarla her zaman antrenman öncesi ve sonrasında konuşuyorum. Yapmak istediklerimi söylüyorum. Burada önemli olan kalecinin daha çok çalışması. Ben her antrenman sonrasında kalıp kendi özel çalışmalarımı yapıyorum. Bu hafta önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçı var. Gerçekten çok önemli bir maç. Trabzonspor'un benim eski takımım olması önemli değil. Önemli olan benim hangi takımda oynadığım ve o takım için mücadele etmemdir. Şu anda Konyaspor'dayım. Konyaspor'un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu maçta Trabzonspor'a kalem kapalı olacak" diye konuştu.

Jefferson, Türkçe olarak taraftarı çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 11:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?