6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

K.Şekerspor emin adımlarla ilerliyor

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Konya Şekerspor dün kendi evinde Alibeyköyspor karşında aldığı 3-0'lık galibiyetten sonra play-off maçlarına gitme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ligde 50 puanla lider konumda olan Konya Şekerspor kalan 5 maçının 2'sini kendi sahasında, 3'ünü ise deplasmanda oynayacak.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal maçtan önce rakip Alibeyköyspor'dan çekindiklerini söyleyerek, "Alibeyköyspor son iki maçında Maltepespor'u yendi ve İstanbulspor ile berabere kaldı. Ama biz maça çok hızlı başlayarak erken gollerle işi bitirmek istedik. İlk yarı çok baskılı bir oyun oynadık. Erken bulduğumuz gollerle takımımız biraz rahatladı. Daha sonrasında oyunu
bırakmadık. Girdiğimiz pozisyonlar oldu. 90 dakika boyunca rakibimize pozisyon vermeden maçtan 3-0 galip ayrıldık. Bu galibiyetle hedefe biraz daha yaklaşmış olduk. Almış olduğumuz galibiyet ligde oynayacağımız maçlarda bize bir maçlık bir kredi oluşturdu. Bunun avantajını sonuna kadar sürdürerek grup maçlarına şampiyon olarak gitmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 11:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?