6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

K.Şekerspor'da keyifler yerinde

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Konya Şekerspor'da İstanbulspor karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça iyi başladıklarını, fakat kalelerinde karambolden bir gol gördüklerini belirterek, "İlk yarıya bakıldığı zaman net pozisyonlara giren taraf bizdik. İlk yarının sonlarında bulduğumuz golle devreyi 1-1 eşitlikle kapattık. İkinci yarıya kazanmak için çıktık. Saldıran, pozisyon arayan taraf bizdik. Attığımız gollerle maçtan 3-1 galip ayrılmasını bildik. Rakibimizi eze eze yendik. Alınan bu galibiyetten sonra oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Zaman zaman eleştirildiği halde takımın başarılı olduğunu dile getiren İsmail Kartal, "Ben bu takıma geldiğimde 10 puanı bulunuyordu. Şu anda 43 puanı var. Zaman zaman eleştirilsem de rakamlar asla yalan söylemez. İsmail Kartal'ın olduğu yerde asla başarısızlık yoktur. Alınan bütün sonuçlar bizim başarılı ya da başarısız olduğumuzun göstergesidir. Bu takıma devre arasında gelen futbolculara trilyonlar harcanmadı. Bu takım nereden nereye geldi. Kimse bunu unutmasın. Devre arasında gelen futbolculara toplamda 520 bin TL para harcandı. Giden oyunculardan da kulübe 600 bin TL para kaldı" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?