6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından kaçak yapılaşmaya karşı yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kaçak inşaatların yıkımı ile ilgili olarak Karatay'ın planlı, düzenli ve çağdaş bir ilçe olması için her türlü gayretin gösterildiğini ve bu gayretle kaçak yapı konusunda taviz verilmediğini ifade etti.

Başkan Hançerli, 2008 yılının ilk 6 ayında 36 adet kaçak yapının yıkıldığını ve bundan sonra da Karatay'ın gelişmesi ve yaşanılabilir bir kent olması için kaçak yapılara izin verilmeyeceğini vurguladı.

Kaçak inşaatlara karşı belediye tarafından yürütülen çalışmaların yanı sıra vatandaşların da bu konuya duyarlı olmalarını ve destekte bulunmalarını isteyen Başkan Mehmet Hançerli, "Belediyemizin kaçak yapılaşmanın önüne geçme konusunda yaptığı çalışmalarda vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Onların desteğiyle daha düzenli ve sağlıklı bir ilçe ortaya çıkacaktır" dedi.

Karatay Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son olarak Tatlıcak, Başak, Karaaslan Üzümcü, Elmacı ve Çatalhöyük mahallelerinde bulunan 9 adet kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 17:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?